Tervetuloa Aralian Ratsutilalle

"Sade ropisi auton ikkunaa vasten ajaessamme kohti Aralian Ratsutilaa. Helle oli vaihtunut ukkoseksi, joka oli juuri laantunut, mutta pieni sade jatkui edelleen. Saapuessamme soratielle auto vähän tärähteli kivien osuessa renkaisiin ja pian katseeni kiinnityi iloisen näköiseen ratsastajaan, joka tuli meitä vastaan kauniilla valkealla ratsullaan ja hän tervehti kättä nostamalla hymyillen. Autosta ulos noustessani äidin hajuveden haju muuttui hevosen ja sateen raikkaan hajun yhdistelmäksi. Avasin hieman narisevan oven, josta pääsin kutterinpurun hajuiseen talliin. Etsiskelyn jälkeen löysin oven satulasaippuan hajuiseen satulahuoneeseen ja tuntitistan mukaan minulla näytti olevan ratsuna Orion. Satulahuoneen männystä rakennetuilla seinillä oli kuvia tallin hevosista ja niitä hetken katseltuani lähdin etsimään Orionin karsinaa. Karsinan oven avatesssani lempeän oloinen tähtipäinen musta ruuna alkoi haistella käsiäni tuttavuutta tehdäkseen silkkisellä turvallaan."

Aralian Ratsutila on vuoden 2017 kesällä toimintansa aloittanut virtuaalinen ratsastuskoulu. Aralia sijaitsee Keski-Suomen kauniilla maaseudulla Itäjärven läheisyydessä. Tilalla on hyvät puitteet ratsastustuntien, leirien ja muun toiminnan järjestämiseen ympäri vuoden. 
Aralian Ratsutilan toiminta painottuu ratsastustuntien järjestämiseen viitenä päivänä viikossa elokuun alusta kesäkuun alkuun, jonka jälkeen hevoset pääsevät laitumille ja tallin toiminta keskittyy leirien, kurssien ja muutaman viikottaisen irtotunnin järjestämiseen. Ratsastuskoululla on 22 opetushevosta, jotka ovat kaikki tehtäväänsä koulutettuja. Tallissa asustaa ratsastuskouluhevosten lisäksi myös muutama yksityishevonen. Yksityishevosille on Araliassa tarjolla täysihoito ja paljon aktiviteettia kuten ratsastustunnit, harjoituskilpailut kerran kuussa, kurssit, leirit ja muut tapahtumat.

Tervetuloa tutustumaan!
Terveisin Miia, tallinomistaja

     
Kuvissa tuntihevosiamme vasemmalta oikealle; Harri, Rocky, Nasu, Poksu ja viimeisessä kuvassa Rocky, Helmi, Toivo, Asta, Poksu ja Kingi

Tallilla tapahtuu keväällä 2018

  • Kesän leirit julkaistaan lähiaikoina
  • Ratsastustunnit pyörivät normaalisti
  • Vappuvuokraus 01.05.2018
  • Seuraestekilpailut 05.05.2018

 


Tämän sivun kuvat © Nils Lidén

Virtuaalitalli/Virtuaalihevonen
Ulkoasun suunnittelu ja toteutus © Miia VRL-13534
Ulkoasun kuvat © Nils Lidén